Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

Ανθοσυνθέσεις

Σύνθεση σε κουτί 10Χ10 λευκό με 5 τριαντάφυλλα.Χρώματα Τριαντάφυλλων :  Κόκκινο , Λευκό, Ροζ , ΦούξιαΣτα σχόλια μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα  που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και διαφορετικές  χρωματικές αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει διαθεσ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Σύνθεση σε κουτί τετράγωνο 10Χ10 με 5 τριαντάφυλλα Χρώματα Τριαντάφυλλων :  Κόκκινο , Λευκό, Ροζ , ΦούξιαΣτα σχόλια μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα  που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και διαφορετικές  χρωματικές αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει δι..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Σύνθεση σε γυάλινο κύβο από 5 τριαντάφυλλα και πρασινάδεςΧρώματα Τριαντάφυλλων : Κόκκινο. Λευκά, Ροζ , ΦούξιαΣτα σχόλια μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα  που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και διαφορετικές  χρωματικές αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει δια..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Σύνθεση σε κύβο γυάλινο 10Χ10 από τριαντάφυλλα , χρυσάνθεμο, Λυσίανθο και πρασινάδες Χρώμα Τριαντάφυλλων:  Κόκκινο. Λευκό, Ροζ, Φούξια Στα σχόλια μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα  που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και διαφορετικές  χρωματικές αποχρώσεις της αρε..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
 Σύνθεση σε γυάλινο κύβο 12Χ12 από λίλιουμ, τριαντάφυλλα , χρυσάνθεμα , λυσίανθο πρασινάδες Χρώματα Λίλιουμ : Λευκά , ΡοζΧρώματα Τριαντάφυλλα : Κόκκινα , Λευκά , Ροζ , Φούξια Στα σχόλια μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα  που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και δια..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Σύνθεση σε πολυτελές κουτί καπελιέρα με 10 Κόκκινα Τριαντάφυλλα και Ορχιδέα και πρασινάδες Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή π..
70,00€
Χωρίς ΦΠΑ:70,00€
Σύνθεση σε κουτί πολυτελείας καπελιέρα από  3 λίλιουμ ,7 ροζ τριαντάφυλλα , χρυσάνθεμα  και πρασινάδες Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)