Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

Ανθοδέσμες

Ανθοδέσμη από 12 κόκκινα τριαντάφυλλα και πρασινάδες. Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Ανθοδέσμη σε ροζ αποχρώσεις από τριαντάφυλλα ροζ , Ζέρμπερες, Αλστρομέρια , Χρυσάνθεμα, Πρασινάδες   Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κ..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Ανθοδέσμη με λουλούδια εποχής, Φρέζιες , Νεραγκούλες , Ανεμώνες , Αμάραντος , Πρασινάδες  Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Ανθοδέσμη σε ροζ αποχρώσεις που αποτελείται από Ροζ Οριεντάλ, Ροζ Τριαντάφυλλα , Αλστρομέρια, Ζέρμπερα και πρασινάδες    Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχή..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Ανθοδέσμη με 25 Κόκκινα τριαντάφυλλα και πρασινάδες Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπ..
100,00€
Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Ανθοδέσμη από μια Ορχιδέα Σιμπίντιουμ & Πέντε λευκά τριαντάφυλλα, Πρασινάδες  ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Ανθοδέσμη με 10 Ροζ Τουλίπες και ευκαλύπτο. Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Ανθοδέσμη με 20 φούξια τριαντάφυλλα .Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊό..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Ανθοδέσμη με πέντε ήλιους , αμάραντος ,στάχυα, χρυσάνθεμα . σολιντάγκο  Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Ανθοδέσμη με 15 λευκά τριαντάφυλλα και πρασινάδες Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπει..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Ανθοδέσμη με 10 πολύχρωμες  τουλίπες και πρασινάδες. Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Ανθοδέσμη  με  10 mix χρυσάνθεμα και πρασινάδες Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)