Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

Όροι χρήσης

Τρόποι & ΄Έξοδα Αποστολής

Το κατάστημά μας αποστέλλει όλα του τα προϊόντα μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής όπου έχει ορίσει το σύστημα και στις περιοχές που αναφέρονται καταφέρνοντας να παραδίδει με δικά του μεταφορικά μέσα και είναι υπεύθυνο μόνο για αυτές τις αποστολές.

Καθημερινά ανανεώνουμε τα προϊόντα μας και εγγυούμαστε για την φρεσκάδα και για την ποιότητα τους. Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.

Όλες μας οι μπαλονοσυνθέσεις – μπουκέτα παραδίδονται σε σακούλα μεταφοράς που και με αυτό τον τρόπο παραδίδετε το προϊόν ακέραιο.

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό παραδίδονται προϊόντα που αφορούν τα συνεργαζόμενα δίκτυα ανθοπωλών. Δεν διατίθενται τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή τιμή της παραγγελία σας.

Αποστολή μπαλονιών σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό δεν παραδίδονται.


Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών διαφέρει ανά περιοχή, βάρος και όγκο.

Μετά από κάθε παραγγελία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες άνα των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


Αποστολές Προϊόντων

Οι ώρες παράδοσης είναι από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, από Δευτέρα – Σάββατο. Εξαιρούνται οι μέρες μεγάλων εορτών. ( Γιορτή της Μητέρας, Γιορτή της Γυναίκας, Αγίου Βαλεντίνου, Ονομαστική Εορτή, Πρωτομαγιά κ.τ.λ.π)

Τις Κυριακές από 10.00 έως 17.00.

Εξαιρούνται οι μέρες μεγάλων εορτών.

Σε ημέρες που γιορτάζονται μεγάλα γεγονότα (γιορτή της Μητέρας – Βαλεντίνου – Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά) για την γρήγορη και έγκαιρη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, είναι καλύτερα να δίνονται 2-4 ημέρες πριν και πρέπει να υπάρχει η κατανόηση σας σε τέτοιες ημέρες πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει απόκλιση στις ώρες που θέλετε να παραδοθεί η παραγγελία σας. Οι παραγγελίες για τέτοιες ημέρες που λαμβάνονται αυθημερόν δεν δίνεται επιθυμητή ώρα παράδοσης και διατηρούμε το δικαίωμα παράδοσης έως και μία ημέρα μετά.

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

Για να σταλεί αυθημερόν η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί στο σύστημα μας μέχρι τις 17:00 Δευτέρα – Σάββατο και για τις Κυριακές έως τις 12.00 Εξαιρούνται οι μέρες μεγάλων εορτών. ( Γιορτή της Μητέρας, Γιορτή της Γυναίκας, Αγίου Βαλεντίνου, Ονομαστική Εορτή, Πρωτομαγιά κ.τ.λ.π)

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 17:00, αποστέλλονται την επόμενη ημέρα σε συνεννόηση με τον παραλήπτη.

Για παραδόσεις πριν τις 9:00 ή μετά τις 21:00, θα πρέπει να υπάρξει από τη μεριά σας τηλεφωνική ενημέρωση ώστε να σας επιβεβαιώσουμε εάν είναι εφικτή η παράδοση. Εάν δεν υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση και έχετε καταχωρήσει κανονικά την παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσα στην ημέρα αφού έρθουμε σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Το ίδιο ισχύει και για παραδόσεις μέχρι συγκεκριμένη ώρα.

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντα με τον παραλήπτη ενημερώνοντας για αρχή ότι έχουμε ένα δέμα προς παράδοση στο όνομά του έτσι ώστε να μην χαλάσουμε την έκπληξη του αποστολέα και να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του, την ώρα, διεύθυνση και ημέρα παράδοσης. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες για να προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και σε περίπτωση που δεν βρούμε τον παραλήπτη.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει, η σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής για την εκ νέου παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή σε λάθος πρόσωπο παράδοση της αποστολής.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας, δεν φέρουμε ευθύνη για τέτοιο περιστατικό και η παραγγελία σας επιστρέφει στο κατάστημα μας όπου εάν επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε ή να αποστείλετε κάπου αλλού την παραγγελία σας με τα ανάλογα έξοδα αποστολής.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι τα προϊόντα όπως: μπαλόνια με ήλιο έχουν σχεδόν 20 ώρες πτήσης και εφόσον φουσκωθούν η παραγγελία δεν ακυρώνεται και δεν μπορεί να επιστραφεί η αξία της.

Για τα προϊόντα όπως δρεπτά άνθη κοινός ανθοδέσμες – μπουκέτα- ανθοσυνθέσεις, εφόσον το εργαστήριο εκτελέσει την παραγγελία σας δίνεται από το κατάστημά μας το χρονικό περιθώριο 2 ημερών, μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ακεραιότητα και την ποιότητα του προϊόντος.

Για όλα τα παραπάνω ο οδηγός της εταιρίας μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κατάστημά μας και παράλληλα ενημερώνει τη τηλεφωνικά και τον αποστολέα για την εξέλιξη της παραγγελίας του.


Αποστολές Προϊόντων

1. Με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Δικαιούχος στους παρακάτω λογαριασμούς : ΛΟΥΛΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΙΒΑΝ GR8601101870000018700427141

ALPHA BANK: IBAN GR6301402480248002002002386

Παρακαλείσθε να κάνετε την μεταφορά του ποσού της παραγγελίας σας από ίδια τράπεζα έτσι ώστε να εμφανιστεί άμεσα το έμβασμα σε περιπτώσεις που επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση.

Σε περιπτώσεις που η πληρωμή της παραγγελία σας είναι από άλλη τράπεζα, η εκτέλεσή της ολοκληρώνετε μόνο όταν θα εμφανιστεί το έμβασμα στους δικούς μας λογαριασμούς.

Η παραγγελία σας μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της πληρωμής της.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email στο perikipwn@hotmail.com την απόδειξη της κατάθεσης ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2114064162, ώστε να προβούμε στην αποστολή της παραγγελία σας.

Εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας, θα λάβετε ένα email από το σύστημα μας ή τηλεφωνική κλήση από αρμόδιο προσωπικό της εταιρίας μας όπου θα σας ενημερώσει ότι η παραγγελία σας πλέον βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας.


Σημείωση:

Οι παραγγελίες σε κατάσταση αναμονής δεν αποστέλλονται.

Τα προϊόντα παραγγελίας δεν μπορούν να κρατηθούν ή αποσταλούν πριν από την κατάθεση.

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα ξεκινήσει εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2114064162.


2. Τηλεφωνικά μέσω POS

Μπορείτε να πληρώσετε τηλεφωνικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Δεν θα σας ζητηθεί σε καμία περίπτωση κωδικός pin ή κωδικός cvc.

3. Αντικαταβολές

Μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και στην περίπτωση που ο παραλήπτης θα είναι ο αποστολέας

4. Με μετρητά

Στο Κατάστημα μας Αγωνιστών Στρατοπέδου 17 , Χαϊδάρι


Για εταιρικούς πελάτες

Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να μας στείλετε στο perikipwn@hotmail.com τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας.

Σε περίπτωση μη κατάθεσης, η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση.


Επιστροφή Προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο σε ένα μέρος του καταλόγου και εντός 2 ημερών από την παραλαβή τους με έξοδα του πελάτη. Στα δρεπτά άνθη όπως ανθοδέσμες και ανθοσυνθέσεις δεν γίνεται επιστροφή. Το ίδιο ισχύει και για μπαλόνια και μπαλονοκατασκευές. Η τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επιστροφή είναι υποχρεωτική. Η κατάσταση του προϊόντος πρέπει να είναι άθικτη χωρίς φθορές και άλλες βλάβες. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αλλαγή προϊόντος με άλλο ίσης αξίας.